Herauten van de Wâldruters wekken Beetsterzwaag op Koningsdag

Traditiegetrouw zullen de Herauten van de Wâldruters de inwoners van Beetsterzwaag op Koningsdag wekken. Tussen 7:00 uur en 7:30 gaan de amazones te paard door het dorp. De organisatie van Koningsdag is zeer blij met deze bijdrage van de Wâldruters. Hun inzet zorgt ervoor dat iedereen in het dorp direct door heeft dat het om een feestelijke dag gaat. Dus hoor je de Herauten? Kom met je goede been uit bed, zet een feestmuts op en ga genieten van Koningsdag 2014!

Over de Wâldruters

LR de Wâldruters is opgericht in februari 1959 De Wâldruters is een, inmiddels, middelgrootte rijvereniging van circa 35 leden. De rijvereniging, menvereniging en ponyclub zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (K.N.H.S.). In elk geval eens per jaar wordt er een algemene ledenvergadering uitgeschreven.

Rijd of men je met je paard of pony? En ben je op zoek naar een leuke en gezellige rijvereniging in de buurt van Beetsterzwaag waar je ook iets kunt leren en waar leuke activiteiten worden georganiseerd? Dan is de Wâldruters misschien iets voor jou! Meer info is te vinden op de facebook pagina van de Wâldruters.